CAMPUS

Hola a tots!! :D

És un plaer dirigir-me a tots vosaltres, un any més, per presentar-vos el X Campus Oktitans Ramon Benito Breda 2017!

Oktitans té una àmplia experiència en organitzar campus d’hoquei. L’objectiu fonamental per cumplir els objectius és trobar un emplaçament que reuneixi seguretat, oci i grans instal.lacions esportives. Vam tenir la sort, ja fa uns anys, de trobar tot això a Breda i aquest any tornem a repetir localització. S’ha de destacar que tenim en exclusiva el Poliesportiu de Breda, podent utilitzar totes les instal.lacions, tant vestidors com la pista en qualsevol moment i hora del dia; junt amb la piscina municipal i el col.legi.

En el Campus Ramon Benito de hoquei els participants podràn aprendre i gaudir de:

  • El perfeccionament de l’hoquei sobre patins on comparteixen cada minut amb en Ramon Benito i el seu grup de treball format per jugadors d’alt nivell de la lliga española i amb invitats especials, jugadors d’èlit, en el transcurs del campus.

  • Diferents activitats: esports d’aventura, gimcanses, activitats en grup, activitats a la muntanya, etc. pel centre històric i pels carres típics de la població on es va gravar la famosa sèrie catalana de Vent del Pla.

  • Excusió al Parc d’Aventures on ens divertirem en diferents circuits de tirolines adaptades a cada edat, pnts penjant i zones d’esbarjo i picni, on farem diferents activitats o EXCURSIÓ SIMILAR.
  • Excursió al macro parc lúdic Green Indoor Parc, on podrem gaudir de diferents simuladors, circuits de bmx i skate, circuit de skater, inflables i moltíssimes activitats.
  • Activitats d’oci dins del recinte del col.legi com jocs de nit, gimcanes, Wii y PlayStation, tallers, inflables terrestres i d’aigua, karaoke, Festa d’Humor Amarillo, Láser Combat, Toro Mecànic i un llarg etcètera.
  • NOVETAT: Els participants del 1er torn podràn gaudir d’una actuació infantil la nit de l’últim dia del campus i durant la semana gaurirem d’una Competició d’Humor Amarillo on trobarem Big-baller, lluita gladiadors, tronc que roda, toro mecànic i moltes altres proves.
  • NOVETAT: Per als participants del 2n torn organitzarem una disco mòbil amb l’objectiu de repetir l’èxit i les rialles aconseguides els passats anys i durant la semana gaudirem d’una competició de Láser Combat.
  • A més, l’última nit donarem l’opció de fer Bibak, és a dir, dormir a la pista exterior del col.legi en tendes de campanya o a l’intempèrie.
  • GRAN NOVETAT: no cal que portis roba de carrer i d’entrenament (semarreta, pantaló i mitjó d’entrenament) perquè donem als participants mudes pròpies del Campus tots el dies

Com es pot veure no tindràn temps d’avorrir-se, podràn gaudir, al mateix temps que aprenen i perfeccionen l’esport que els apassiona i divertir-se amb una gran quantitat d’activitats diferents i excursions.

La teva millor garantia són tots els campus que ja hem organitzat amb gran èxit, felicitat i diversió de tots els nens que han participat en el Campus Ramon Benito d’Hoquei Oktitans :)

 

Estem segurs que ens divertirem i aprendrem molt en aquesta 10ª Edicició.

 

CONTACTE: Telèfon 637 446 510 – Email campus[arroba]oktitans.com